Wandcirkel met eigen afbeelding

Het is waarschijnlijk één van de meest gestelde vragen die wij bij Easycanvas krijgen: of het ook mogelijk is om een eigen afbeelding te kiezen voor een wandcirkel in plaats van de oude meesters die wij aanbieden? Daarop is een heel simpel antwoord: ja! Je kunt bij ons wandcirkels met eigen afbeelding kiezen. Hoe dat in z’n werk gaat leggen we stap-voor-stap aan je uit.

Een andere oude meester op wandcirkel

Bij Easycanvas bieden we de mooiste oude meesters aan voor bij jou aan de muur. Maar kunst is natuurlijk smaakgevoelig; wat de één mooi vindt, vindt de ander misschien wel spuuglelijk. Heb je nou een ander favoriet kunstwerk dat te vinden is in de online collectie van het Rijksmuseum of het Mauritshuis? Ook dan kun je deze aan de wand krijgen.

  • Ga naar deze pagina
  • Kies bij ‘afbeelding’ voor ‘afbeelding van website’
  • Kies het formaat en het materiaal voor je wandcirkel. Je hebt de keuze uit Forex, Dibond en Acrylglas.
  • Plaats een link naar de afbeelding op de website van het Rijksmuseum of het Mauritshuis.

Een eigen foto op wandcirkel

Het kan natuurlijk zijn dat oude meesters niet helemaal jouw ding zijn, of dat je zelf een prachtige foto hebt gemaakt die je graag op een wandcirkel terug zou willen zien. Een foto van je huisdier, een vakantiefoto, een foto van je kinderen of kleinkinderen; het kan allemaal.

  • Ga naar deze pagina
  • Kies bij ‘afbeelding’ voor ‘eigen afbeelding’
  • Klik op ‘Selecteer jouw afbeelding’
  • Upload de foto van jouw keuze
  • Kies het materiaal voor je wandcirkel.
  • Kies het formaat van jouw keuze

Nadat je de foto van jouw keuze hebt geüpload sturen we jou binnen 48 uur een voorbeeld van hoe de wandcirkel erop komt te zien. Na jouw goedkeuring wordt je wandcirkel dan binnen vier werkdagen geleverd.

Heel iets anders op je wandcirkel? Dat kan ook!

Misschien ben je wel op zoek naar een hele andere soort afbeelding. Een afbeelding van een giraffe die een kauwgombel blaast, een detail van een motorfiets of ben je op zoek naar een pop-art afbeelding van Bob Marley, we noemen maar even iets. Kijk dan eens op Shutterstock. Op deze website vind je meer dan 300 miljoen afbeeldingen. Daar zit altijd wel iets voor je bij!

Om een afbeelding van deze website te gebruiken doorloop je dezelfde stappen als bij optie 1: een andere oude meester op wandcirkel. In plaats van een link naar het Rijksmuseum of Mauritshuis gebruik je dan een link naar een afbeelding op Shutterstock.

Gratis wandcirkel bij iedere bestelling!

Ontvang nu bij iedere bestelling een gratis trendy wandcirkel cadeau! Wie wordt daar nu niet blij van?

Een gratis wandcirkel, hoe leuk is dat! We leveren de gratis wandcirkel op Ø40cm en bij aanschaf van een wandcirkel ontvang je de gratis wandcirkel op hetzelfde materiaal. Dus als je een wandcirkel acrylglas koopt, ontvang je de gratis wandcirkel ook van acrylglas! Bij canvas leveren wij Dibond. Uiteraard ontvang je bij de gratis wandcirkel natuurlijk ook een gratis ophangsysteem.

Daarnaast is EasyCanvas ook met maatschappelijk verantwoordelijke projecten bezig. Je kunt ook jouw wandcirkel schenken aan een verzorgingstehuis. Zo brengen we kunst bij de bewoners. Kunst biedt rust, kracht en/of prikkels de zintuigen. Een win-win situatie!

Benieuwt uit welke wandcirkels je kan kiezen, of waar je deze kan toevoegen aan jouw winkelmand? Bekijk hier de uitleg over deze actie!