Trendkleuren interieur zomer 2021

Een beetje interieurliefhebber verandert het interieur ieder seizoen. Zijn koele tinten in de winter nog helemaal je-van-het, verander je je interieur in het voorjaar met bijvoorbeeld frisgele tinten en ben je in de zomer helemaal in de ban van warme kleuren. Trendkleuren zijn absoluut aan jou besteed.

In de geschiedenis zie je vaak dat ten tijde van crisis de interieurs sober zijn. Grijs, zwart en wit voerden dan de boventoon, wellicht met hier en daar nog een beigetint. Tegenwoordig – crisis of niet – is dat gelukkig niet meer het geval. Mensen willen graag kleur in huis. Sommigen gaan voor veilig en kiezen één kleurstelling, anderen experimenteren er op los en hebben een huis waar het lijkt dat een kleurbom is ontploft.

Maar wat zijn nou een beetje de trendkleuren voor je interieur anno zomer 2021? We vertellen je er graag over!

Oranjerood

Geloof het of niet, maar oranje is écht een trendkleur deze zomer. Maar dan niet het knaloranje wat we tijdens de EK’s voorbij zien komen, maar meer de wat subtielere tinten of tinten die neigen naar oranjerood. Roestig oranjerood is ook erg in trek! Handig aan deze kleuren is dat ze naadloos overgaan in de trendkleuren voor komende herfst!

Beige en bruin

Waan je in de sahara of een andere warme en dorre bestemming met de trendkleuren beige en bruin. Natuurlijke tinten doen het in interieurs altijd goed, maar zijn soms wel een beetje saai. Probeer daarom deze kleuren eens te combineren met bijvoorbeeld donkerblauw of een fel groen kleurtje!

Hier lees je meer over kleuren combineren in je interieur!

Groen, groener, groenst

Frisgroen, appelgroen, mintgroen, perengroen, olijfgroen, mosgroen, blauwgroen; moet ik nog langer doorgaan? Groen is dé trendkleur van zomer 2021! Voor sommigen misschien iets te heftig om een complete muur mee vol te kliederen, daar kunnen we ons best in vinden. Kies dan voor groene accessoires om je ruimte een frisse en natuurlijke look mee te geven!

Roze: gruwel of gruwelijk mooi?

De één gruwelt van die zoetsappige kleur, de ander zweert erbij: roze! Het mag deze zomer best knallen, en daarvoor is roze natuurlijk een fantastische kleur. Zeker als je deze combineert met bijvoorbeeld knalgeel en donkerblauw. Is zo’n knalkleurtje je allemaal net wat té? Dat begrijpen we ook. Kies dan voor een wat subtielere kleur roze/zalmroze. Kijk voor accessoires in een subtiele rozetint eens bij onze nieuwe wandcirkels met moderne kunst!

Oceaanblauw en indigoblauw

Wat voor kleur blauw je ook kiest, eigenlijk zit je met blauw altijd goed. Oók in de herfst, winter en lente. Blauw staat bekend als een rustgevende kleur en geeft een gevoel van veiligheid en zekerheid. Nou, dat wil je wel in je huis natuurlijk!

Wandcirkels passen bij trendkleuren zomer 2021

Er zijn een heleboel wandcirkels die goed passen bij de trendkleuren van zomer 2021. Een paar ideeuen:

Oranjerood: Meisje in rode kimono – George Hendrik Breitner / Moedertaak – Pieter de Hooch
Beige en bruin: Morgenrit langs het strand – Anton Mauve
Groen: De trekvliet bij Rijkswijk – Johan Hendrik Weissenbruch
Roze: Line art – morning walk
Blauw: Bloemen in een Wan-Li vaas – Balthasar van der Ast

art-wall easycanvas

Gratis wandcirkel bij iedere bestelling!

Ontvang nu bij iedere bestelling een gratis trendy wandcirkel cadeau! Wie wordt daar nu niet blij van?

Een gratis wandcirkel, hoe leuk is dat! We leveren de gratis wandcirkel op Ø40cm en bij aanschaf van een wandcirkel ontvang je de gratis wandcirkel op hetzelfde materiaal. Dus als je een wandcirkel acrylglas koopt, ontvang je de gratis wandcirkel ook van acrylglas! Bij canvas leveren wij Dibond. Uiteraard ontvang je bij de gratis wandcirkel natuurlijk ook een gratis ophangsysteem.

Daarnaast is EasyCanvas ook met maatschappelijk verantwoordelijke projecten bezig. Je kunt ook jouw wandcirkel schenken aan een verzorgingstehuis. Zo brengen we kunst bij de bewoners. Kunst biedt rust, kracht en/of prikkels de zintuigen. Een win-win situatie!

Benieuwt uit welke wandcirkels je kan kiezen, of waar je deze kan toevoegen aan jouw winkelmand? Bekijk hier de uitleg over deze actie!