Nieuw bij Easycanvas: groots behang!

Apetrots zijn we op het nieuwste product wat wij in de webshop van Easycanvas aanbieden: behang! En dan hebben we het natuurlijk niet over behang op rolletjes, maar over groots behang (ook wel fotobehang) dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens supereasy op je muur te plakken is! In deze blog vertellen we je er alles over.

Wat is groots behang of fotobehang?

Wie ooit een kamer heeft behangen zal daar niet bijster enthousiast over zijn. Insmeren op een lange behangtafel, aan de beide puntjes omhoog houden, de ladder op lopen, het stuk behang tegen de muur aan kwakken en dan hopen dat alles een beetje blijft plakken. En dat een keer of dertig, voordat je hele kamer goed behangen is. Het is geen wonder dat behang als product aan populariteit verloren heeft en dat veel mensen ervoor kiezen om de wanden maar te sauzen.

Hoe anders is dat bij het product dat wij ‘groots behang’ noemen, maar dat ook wel eens fotobehang genoemd wordt! Groots behang bestaat uit één stuk en is erg gemakkelijk aan de wand te plakken. Je kunt zelf het formaat kiezen. Hoe breng je het fotobehang aan? Je smeert de muur in, en plakt het behang vanuit de hoek erop. Even gladstrijden, en klaar is het! Easy does it! Fijne eigenschappen van dit behang zijn dat het watervast, stootvast en krasvast is. Het heeft een matte uitstraling en reflecteert geen licht. Wij bieden groots behang in twee soorten aan: Easy Airtex en Easy Pro.

Easy Airtex en Easy Pro = groots behang

Wat is behalve de prijs nou het verschil tussen Easy Airtex en Easy Pro? Easy Airtex (€49,95 per m2) is het standaard groots behang wat wij aanbieden. Een prachtig product waarmee je echt de show kunt stelen in een woonkamer, slaapkamer of misschien wel je thuiswerkkantoor! Easy Pro (€59,95 per m2) heeft nog net een beetje extra ten opzichte van de Easy Airtex: het is dikker, sterker en heeft een nog mooiere kleurenpallet dan de Easy Airtex. Bovendien is Easy Pro geurloos. Bij kleine beschadigingen aan je muur (tot 3 mm) werkt Easy Pro ook nog eens egaliserend.

Kunstbehang uit één stuk

Bij Easycanvas zijn we échte liefhebbers van kunst. Kunst aan de wand moet dan ook de best mogelijke kwaliteit hebben, willen we dit aanbieden in onze webshop. Voor ons groots behang hebben we dan ook lang gezocht naar een product dat aan onze standaard voldoet. Uit die zoektocht is de Easy Airtex en de Easy Pro gekomen. Met Easy Airtex behang en Easy Pro behang komt de Nachtwacht als een kanon je woonkamer binnen, zie je het subtiele kleurgebruik van Johannes Vermeer in al z’n glorie en ontdek je steeds weer iets nieuws in alle bijzondere details van het Stilleven met bloemen in een glazen vaas van Jan Davidsz. de Heem.

Waarom groots behang bij Easycanvas?

Bij Easycanvas houden we niet van gedoe. Dus geen torenhoge prijzen, ingewikkelde kortingssystemen, geen lange levertijden en geen slechte kwaliteit. We hebben een selectie gemaakt van de mooiste Hollandse meesters die in de grote musea zijn te vinden. Op verzoek zorgen we echter ook voor andere werken die in het Rijksmuseum hangen op wandcirkel, canvas of groots behang.

Op een rijtje wat Easycanvas bijzonder maakt:

  •  Gratis verzending en retour (NL/BE)
  •  Binnen 4 werkdagen in huis
  •  Gratis wandcirkel (ø40cm) bij iedere bestelling
  •  100% tevredenheidsgarantie
  •  Optimale service beoordeeld met een 9,9
  • Wij planten een boom voor iedere bestelling (onetreeplanted.org)
  • EasyCanvas is maatschappelijk betrokken (we hebben meer dan 40 verzorgingshuizen voorzien van mooie wandcirkels!)
groots behang fotobehang

Op deze afbeelding zie je het volgende werk:
Morgenrit langs het strand – Anton Mauve

Gratis wandcirkel bij iedere bestelling!

Een gratis wandcirkel, hoe leuk is dat! We leveren de gratis wandcirkel op Ø40cm en op het materiaal van het product dat je koopt. Dus als je een wandcirkel acrylglas koopt, ontvang je de gratis wandcirkel ook van acrylglas! De gratis wandcirkel is inclusief luxe ophangsysteem (inclusief muurafstandhouders)!

Zodra je een product in je winkelmand plaatst kun je kiezen uit deze zes verschillende kunstwerken als gratis wandcirkel!

Heb je geen interesse in een gratis wandcirkel? Dan kun je er ook voor kiezen om deze te doneren aan een verzorgingshuis in Nederland!