Geef een uniek cadeau!

Geef een uniek cadeau aan je vrienden, familie en/of personeel!

Geef een EasyCanvasCadeau!
Met de EasyCanvasCadeau geef je een unieke waardebon van 40x30cm gedrukt op een hoogwaardige canvas. Kies één van onze 7 ontwerpen en voeg je eigen persoonlijke titel en boodschap toe. Dan zorgen wij ervoor dat jouw EasyCanvasCadeau binnen 4 werkdagen bij jou wordt thuis bezorgt. Ook kunnen wij hem meteen bij de ontvanger van de cadeau bezorgen, wel zo corona proof!

Wij hanteren scherpe tarieven voor onze producten met de kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze prijzen zijn vast en inclusief verzendkosten. Wanneer je een EasyCanvasCadeau besteld vragen wij maar €5,- om het EasyCanvasCadeau op te maken, af te drukken én bij je te bezorgen (t.w.v. €29,95). Het is helaas niet mogelijk bij het bestellen van een EasyCanvasCadeau, een gratis wandcirkel te selecteren, wanneer je een bestelling plaatst met de EasyCanvasCadeau code heb je wel recht op een gratis wandcirkel.

Hoe werkt het?
Kies hieronder één van de 7 ontwerpen uit, bedenk een pakkende titel met onderschrift en selecteer het bedrag die je wilt geven. Na de betaling gaan wij aan de slag om de canvas binnen 4 werkdagen te leveren. Op de canvas staat een kortingscode. Deze code kan ingezet worden door de persoon die de EasyCanvasCadeau ontvangt. Wordt niet het gehele bedrag gebruikt, dan blijft er altijd nog een restant staan die later ingezet kan worden.

Spoed?
Je kunt er overigens ook voor kiezen om alleen een voucher code te  bestellen. Deze ontvang je dan binnen 24 uur per email. Handig als er weinig tijd is, dan kan je zelf de code bijvoorbeeld op een kaart of bloemenkaartje verstrekken.

EasyCanvasCadeau ontvangen?

Gefeliciteerd met jouw EasyCanvasCadeau!

Wat kan je bestellen?
Wij verkopen hoge kwaliteit afdrukken van meesterwerken (Rijksmuseum of Mauritshuis) op canvas of wandcirkel. De meest inspirerende en sfeervolle afbeeldingen zijn voor jou uitgezocht passend in verschillende interieurs, van woonkamer tot kantoor en zelfs voor buiten. Alle producten die op onze website staan komen voor jouw waardebon in aanmerking.

Hoe werkt betalen met deze waardebon?
Op jouw EasyCanvasCadeau staat een waarde bedrag, dit bedrag kan je inzetten als korting of volledige betaling van de door jouw gekozen product. Houd je geld over? Geen probleem, dit bedrag blijft gewoon staan (tot de vermelde einddatum).

Hoe werkt betalen met deze waardebon?
Op jouw EasyCanvasCadeau staat een waarde bedrag, dit bedrag kan je inzetten als korting of volledige betaling van de door jouw gekozen product. Alle producten die op onze website staan komen hiervoor in aanmerking. Houd je geld over? Geen probleem, dit bedrag blijft gewoon staan (tot de vermelde einddatum).